Opinie

Ocena

Średnia ocena 5
na podstawie 804 recenzji

5 gwiazdek
786
4 gwiazdki
15
3 gwiazdki
2
2 gwiazdki
1
1 gwiazdka
0
AeM
20.11.2023

Bardzo szybka realizacja, jakość lepsza niż się spodziewałem. Bardzo polecam

Danka
20.11.2023

Kolejny kalendarz i kolejne miłe zaskoczenie! Świetna jakość, łatwość tworzenia projektu i duży wybór szablonów. Polecam bardzo =)

więckowska
20.11.2023

Super jak zawsze.

Barbara
19.11.2023

Mój pierwszy własny kalendarz. Efekt przeszedł moje oczekiwania. Jakość świetna i bardzo łatwo było go wykonać. Polecam wszystkim

Barbara
19.11.2023

Jak zawsze, efekt wow. Nie ma piękniejszej pamiątki z wakacji. Polecam

Andrzej
19.11.2023

Obraz wydrukowany z wysokiej jakości grafiki wyszedł kapitalnie. Nieco mniej kapitalnie wypadł kreator, który usilnie próbował wyrównać mój obraz do jednej z krawędzi. Po dłuższych bataliach udało się umiejscowić obraz, żeby wyglądał przyzwoicie, ale na pewno dałoby się skorygować lepiej.

Zofia
19.11.2023

Super jak zawsze. Zamawiamy tutaj od 10 lat, stosunek jakość-cena najlepszy na rynku fotoksiążek, strona posiada też jeden z łatwiejszych dostępnych edytorów, by stworzyć książkę.

abri pix
19.11.2023

Doskonale

Karolina
18.11.2023

Korzystam już od dobrych kilku lat i za każdym razem jestem zadowolona . Szybka obsługa jakość usługi na najwyższym poziomie. Ceny umiarkowane.

Karolina
17.11.2023

Jesteśmy zadowolenie Za każdym razem książka przychodzi przed czasem, z czego jestem zadowolona. Jakość wydruku super. Serdecznie polecam

Izka
17.11.2023

Korzystam z usług tej firmy od 12 lat i nigdy się nie zawiodłam. Kalendarze tworzy się w sposób prosty, jest wiele możliwości by go ozdobić w sposób najlepszy dla nas. A do tego własne kalendarium i już nigdy nie zapomnisz o święcie bliskich osób :)

Marlena
17.11.2023

Zdjęcia wyszły super, rozmiar idealny, jakość bardzo dobra. Zamawiałam wcześniej z tej strony kalendarze też są świetne :) Jestem bardzo zadowolona z jakości i szybkości wykonania usługi

Marek
17.11.2023

Wszystko OK, polecam

Krzysztof
17.11.2023

Wizytówki estetyczne, zgodne z zamówieniem. Realizacja bardzo sprawna :)

17.11.2023

Super !

Katarzyna
16.11.2023

Już kilka lat korzystam i sam ten fakt powinien być wystarczający w ocenie. Jestem bardzo zadowolona super jakość, szybka realizacja. Polecam. Jedynie mogłabym zasugerować o jakichś rabacikach dla wiernych, dlugoletnich klientow (nie tylko dla nowych ;)

Marlena
16.11.2023

Zamawiam kalendarze już od kilku lat , są rewelacyjne, dobrze wykonane i przede wszystkim bardzo szybko realizowane . Polecam serdecznie . Są świetnym dodatkiem do domu jak również fajnym prezentem dla kogoś bliskiego .

Ania
15.11.2023

Książki robione są profesjonalnie i szybko. Program do projektowania intuicyjny i przyjemny. Zamówiłam już kilka książek i kolejne też będą wykonane przez UWOLNIJ KOLORY. Polecam serdecznie!

Jarosław
14.11.2023

Bardzo wielka frajda podczas projektowana swojej fotoksiazki. Bardzo dobre wykonanie. Zamówiłem już 4 książki i myślę o następnych. Polecam!!!!

Kamila
14.11.2023

Jestem bardzo zadowolona

POKAŻ WIĘCEJ OPINII
Wszystkie opinie pochodzą od Klientów, którzy dokonali zakupu ocenianego produktu.
Podlegają moderacji ze względu na możliwość wystąpienia treści niedozwolonych (np. treści wulgarne, itp.) oraz weryfikacji, czy dotyczą danego produktu.
Top